First Floor

Met een ruime variatie aan komische acts en humoristische personages zorgen deze creatieve improvisatie kunstenaars vaak voor onvergetelijke momenten.

Sinds 1990 is First Floor in Nederland uitgegroeid tot één van de bekendste animatie groepen die momenteel werkzaam is in de evenementen branche.

Met een ruime variatie aan komische acts en humoristische personages zorgen deze creatieve improvisatie kunstenaars vaak voor onvergetelijke momenten. Mimespelers, animatie-acteurs, grappenmakers, gangmakers, mafkezen, grapjassen, hoe u ze ook noemt de acteurs van First Floor  zijn overal inzetbaar op elk thema en op uiteenlopende locaties.

Tijdens personeelsfeesten, festivals, kick-offs, incentives, openingen, congressen, seminars of andere evenementen; First Floor heeft inmiddels alle hoeken van Nederland en buitenland gezien. In feestzalen, in kastelen, binnen- of buiten, in bussen, vliegtuigen en schepen, bij u op kantoor, op dak of in een pand in aanbouw, niets is te gek (alles in overleg natuurlijk ).Ook op handelsbeurzen kunnen zij voor uw bedrijf de drempel verlagen en het aantal bezoekers op uw stand verrassend verhogen. De diensten van uw zaak en uw  producten kunnen zij op een ludieke wijze promoten.

Door ruim van te voren met u te bespreken hoe zij speciaal voor u en uw bedrijf zo doeltreffend mogelijk te kunnen zijn. Inmiddels hebben de acteurs van First Floor heel veel thema’s behandeld. Noem eens een thema en zij hebben er vast wel een act of personage voor bedacht en uitgevoerd. Zij denken graag mee om iets passends te creëren voor elke gelegenheid.

Bij First Floor kunt u niet alléén één acteur boeken maar eventueel een duo, een trio of zelfs meerdere acteurs.
De vast acteurs van First Floor, Hans Bult-Borgers en Dennis Stroucken, werken vaak in samenwerking met freelance collega acteurs ook wel de vrienden van First Floor genoemd.

“Alles kan tenzij het niet kan
en als het niet kan
 dan hebben we daar ook iets voor”

Fotoalbum

Gerelateerde concepten

Receptie Arrangement

een onvergetelijke receptie

Gerelateerde locaties

Blijdorp

Blijdorp Happenings

Cruiseterminal Rotterdam

Cruisterminal Rotterdam

SS Rotterdam

SS Rotterdam - maritieme toplocatie

Ga naar:
Info & Boekingen